Skip til indhold

KÆMPE UDSALG - SPAR OP TIL 80%

Kontakt

Streetwear

Streetwear

Mange unge begynder at gå mere og mere i streetwear. Derfor har vi mange styles og produkter som går under kategorien og moden streetwear. Uanset om mest er til smykker til mænd, bukser herunder joggers eller herre bukser. Man kan også være til T shirts, herunder T shirts med print eller T shirts til herre. Streetwear kan også være Skjorter, herunder herre skjorter. En fed sweatshirt er også noget der hitter. Dette kan være sweatshirts til herre og kvinder. Alle disse produktkategorier er noget man kan anskaffe og købe sig til på jealousdenmark.com. 

 

Sweatshirt med print

Denne sweatshirt kan du købe ved at trykke på linket her: https://jealousdenmark.com/collections/sweatshirt/products/born-in-love-sweatshirt-bla

 

Historien bag streetwear

Hvis man kigger på Wikipedia så beskriver de det med følgende citat: a distinctive style of street fashion”. Det kan vi hurtigt konkludere at det stemmer overens med historien. Streetwear blev skabt på gaden - Hvorefter det så er taget til alverdens webshop. Blandt andet jealousdenmark.com.

 

Streetwear kom i 80’erne, hvor en gruppe fra surfer- og skaterkulturen begyndte at præge moden fra undergrunden, som et modsvar mod popkulturen. Der var mange skatere og surfere som begyndte at bruge dette tøj for at gå imod det meget populære hiphop. Der var ikke så meget produktion af streetwear, og det åbnede op for at man selv skulle skabe sit tøj. Her begyndte folk at style og lave deres egen stil. Det som nu er kendt som streetwear. Gør som andre og køb følgende sweatshirt, som i den grad går under kategorien sweatshirt. 

Klik her: https://jealousdenmark.com/collections/t-shirt/products/love-fear-logo-t-shirt-hvid

En legende indenfor streetwear bevægelsen i 80’ernes USA, er en mand ved navn Shawn Stussy.

Shawn Stussy blev meget kendt og blevet båret rundt af skatere, surfere og sportsstjerner.

Streetwear udviklide sig yderlige gennem 90´erne, og her kom inspirationen fra hiphop-verdenen. Man brugte musikken og kunsten som en vigtigt del i kollektionerne. Det ser man stadig i branchen, blandt andet her hos os selv hos Jealous Denmark. Inspirationen kom egentligt fra Japan som fandt inspiration i popkulturen, legetøj og i de mange computerspil. Måden at gøre det på fandt mange streetwear designere meget interressant og nyskabende. Udover det kom der i amerika en stor glæde af streetwear i NBA (https://www.nba.com/). Det var med til at udbredde det. Blandt andet historiens bedste basketballspillet Michael Jordan udbredte det. Derudover kender vi vel alle sammen til Adidas, Nike, Jordan osv. 

Tilbage i 00´erne og frem til nu er det noget de fleste ejer. Der findes mange facebook grupper og sider hvor der bliver solgt masser af streetwear tøj. 

Det er blevet meget nemmere at sælge og udbrede kulturen idag. Blandt andet har vi også muligheder for at købe streetwear. Her har vi et af vores populære smykker til mænd:

Smykker til mænd

https://jealousdenmark.com/collections/mest-populaere/products/bracelet-silver

 

Fremtiden for streetwear

Man kan forvente at streetwear er noget der bare bliver endnu mere populært end det allerede er her i Danmark. Du kan bruge det til alle årstider. 

Her kommer nogle eksempler fra jealousdenmark.com som man kan bruge på denne årstid. 

Efterår hos Jealous Denmark

Sweatshirt

Du kan få denne fede grå sweatshirt for kun 399 kr. Den er perfekt til at holde varmen, men samtidigt skælde dig ud fra mængden og have en fed unik trøje. Den kan fås på linket her: https://jealousdenmark.com/collections/sweatshirt/products/love-fear-logo-sweatshirt-gra

Derudover kan du få fede herrebukser på dette link:  https://j8f6giqhhh8lw8l5-25906116.shopifypreview.com/collections/bukser

Smykker som giver det sidste spark til dit streetwear outfit kan handles her: 

https://j8f6giqhhh8lw8l5-25906116.shopifypreview.com/collections/smykker

Smykker til mænd

 

30 dages returret

1-4 dages levering

Sikker betaling

Live chat