Skip til indhold

KÆMPE UDSALG - SPAR OP TIL 80%

Kontakt

Sweatshirts | Køb lækre sweatshirts lige her → Jealous Denmark

Sweatshirts | Køb lækre sweatshirts lige her → Jealous Denmark

Sweatshirts fra Jealous Denmark

Sweatshirt

Hos Jealous Denmark er vi drevet af jalousi. Det skal forstås på den måde, at vi finder vores inspiration i jalousi og alle de følelser, jalousien bringer med sig. Dét resulterer i unikke og cool design, der ofte tager afsæt i citater. Herudover arbejder vi gerne med rå og anderledes prints. 

Nedenfor finder du vores brede udvalg af sweatshirts til mænd og kvinder. Der er både modeller med og uden hætte, så find blot den udgave, du foretrækker. 

Sweatshirts til mænd og kvinder med sans for mode Du finder hos Jealous Denmark et bredt udvalg af lækre sweatshirts. De er alle sammen unisex, så uanset om du er på udkig efter sweatshirts til mænd eller kvinder, kan du roligt slå dig løs i sortimentet. Vores sweatshirts har alle et regulært og allround lækkert fit, og derfor passer de både herrer og damer med god stil. 

Som udgangspunkt er vores sweatshirts normale i størrelsen, og du skal derfor blot vælge den størrelse, der plejer at passe dig. Ganske nemt. Vil du gerne have, at din sweatshirt er en smule oversized? Så kan det være en idé at købe en størrelse større, end du er vant til. Så bliver der lidt ekstra luft i den. 

Når du klikker ind på de enkelte sweatshirts, kan du læse, hvordan de er i størrelsen. Er du fortsat i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge? Så kontakt os, og så hjælper vi dig med at finde det helt perfekte fit. 

Pak dig ind i en lækker, blød sweatshirt fra Jealous Denmark Der er ikke meget, der slår følelsen af at hoppe i en blød og lækker sweatshirt. Derfor vægter vi også den gode kvalitet utroligt højt her hos Jealous Denmark. Der skal ganske enkelt ikke være en finger at sætte på vores sweatshirts til herrer og damer. 

Alle vores lækre sweatshirts er fremstillet i 80 % bomuld og 20 % polyester. Det resulterer i sweatshirts, der føles som en drøm at have på. De er bløde, og samtidig giver de din krop gode muligheder for at ånde. 

Vil du sikre dig, at din nye yndlingssweatshirt fra Jealous Denmark holder sig behagelig og blød i lang tid frem, skal du sørge for at vaske den ved maksimalt 30 grader. Så bliver den ved med at være fantastisk at hoppe i – hver evig eneste gang. 

Få glæde af din sweatshirt gang på gang på gang – hele året rundt Vi kan ikke komme uden om, at vi er svært begejstrede for sweatshirts. Det er vi blandt andet, fordi de giver et cool og casual look og samtidig er drønbehagelige at have på. What not to love? 

En anden af de helt store fordele ved sweatshirts er, at du kan bruge dem hele året rundt. Om foråret og sommeren er sweatshirten oplagt at bruge i stedet for en jakke. Når du bare lige har brug for noget, der kan tage en kølig brise en sommeraften, er sweatshirten perfekt. 

Om vinteren kan din sweatshirt fungere som det ekstra lag, der sikrer, at du har det varmt og godt. En sweatshirt kan altså benyttes på tværs af alle sæsoner, og det er blot endnu en af grundene til, at du bør have en sådan (eller fem) i klædeskabet. 

Du kan i vores udvalg af kvalitetssweatshirts finde modeller både med og uden hætte. Hvad end du foretrækker, kan du altså roligt tage et kig på sagerne her på siden. Vil du gerne kunne pakke dig helt ind og have mest mulig varme ud af din sweatshirt, kan du med fordel overveje en udgave med hætte. En sådan har som regel også et lidt mere råt look, end en model uden hætte har, så dét aspekt kan du også have med i dine overvejelser. 

Skru op for din personlige stil med lækre sweatshirts Uanset din personlige stil kan du få glæde af cool sweatshirts. De kan styles på vitterligt utallige måder, så slip bare fantasien løs. Mode er til for at blive udforsket, så hold dig ikke tilbage. 

Som kvinde kan du sætte et afslappet og street præg på dit look ved at kombinere din kjole eller nederdel med en rå sweatshirt. Du kan naturligvis ligeledes gå hele vejen med det casual look ved at sætte for eksempel din sweatshirt med print sammen med et par ripped jeans og et par cool sneakers. 

En sort sweatshirt til herrer kan bruges sammen med alt lige fra jakkesættet til dine skinny jeans eller cargo-shorts. Mulighederne er uendelige. Bruger du en sweatshirt under din habitjakke, opnår du en rå og helt unik kontrast, som mildest talt er supercool. 

Der er altså ingen grund til at frygte for, at din nye sweatshirt bare kommer til at ligge i skabet, for du kan bruge den på tonsvis af forskellige måder. Din fantasi og personlige stil er det eneste, der sætter grænserne for brugen, så du kan roligt investere i en sweatshirt fra Jealous Denmark. 

Shop din nye sweatshirt her hos Jealous Denmark – du vil næppe fortryde det Her på siden kan du finde et bredt udvalg af sweatshirts i høj kvalitet. De har alle det tilfælles, at de grundlæggende er enkle og moderne i deres udtryk, men samtidig skiller sig ud. De unikke prints kombineret med velvalgte citater gør de mange sweatshirts til noget ganske særligt. 

Om du er på udkig efter en enkel, sort sweatshirt, eller du leder efter eksempelvis en klassisk grå sweatshirt, kan du finde den her på siden. En blå sweatshirt kan vi selvfølgelig også klare, så tag endelig et kig på sortimentet, og find din favorit. 

Sweatshirts kan bruges over T-shirts, toppe, skjorter og kjoler samt under jakker og frakker i alverdens afskygninger. Du går altså aldrig galt i byen med en sweatshirt, og afhængig af stylingen kan en sådan bruges både til hverdag og til fest. Slå dig derfor blot løs i vores – hvis vi skal sige det selv – solide udvalg af sweatshirts til mænd og kvinder. Vi er sikre på, at du ikke kommer til at fortryde det. 

30 dages returret

1-4 dages levering

Sikker betaling

Live chat