Skip til indhold

KÆMPE UDSALG - SPAR OP TIL 80%

Kontakt

Vores historie

Vores historie
Om os
Jealous Denmark er et Dansk tøjmærke med fokus på streetwear. Jealous Denmark startede i 2017. Vi er to unge kreative mænd, som har en passion for det vi laver. 
Hos Jealous Denmark tænker vi på vores kunder. Vi står altid klar til at hjælpe dig med din størrelse, levering eller noget helt tredje. 
Det er vigtigt for os at vi tilbyder høj kvalitet til vores kunder, uden kvalitet mener vi ikke at vores unikke designs vil blive opnå deres potentiale. 
Vores designs og brand er inspireret af jalousi, vores designs er ofte skabt ud fra et unikt citat. 
Det er vigtigt for os at vores kunder er tilfredse med deres produkter og service, så smid os en mail eller brug vores live chat. Hvis du gerne vil opleve mere, så besøg vores instagram, her fremviser vi blandt andet nye produkter og gode tilbud. @jealousdenmark
 
 
Vores produkter
Hos Jealous Denmark fokusere vi på at vores produkter er behagelige og produceret i den bedst mulige kvalitet. Vores nye t-shirts er et produceret i 100% bomuld. T-shirten er fremstillet i blød bomuld, selv efter flere vask. 
Vores sweatshirt er produceret af 80% bomuld og 20% polyester. Produktet har et blødt og reguleret fit. Hvis du er i tvivl om din størrelse, kan du gøre brug af vores size charts. Hvis du har yderligere spørgsmål omkring din perfekte størrelse, så kontakt os venligst her.

 

Basic koncept
Hos Jealous Denmark har vi fremstillet et nyt basic koncept. Vi tilbyder vores kunder, basic produkter til lave priser. Med vores nye koncept kan vi tilbyde vores kunder simple produkter i god kvalitet til lave priser. 


Vi elsker feedback
Feedback er vigtigt for os, hvis du har lyst til at skrive en anmeldelse af os på trustpilot, vil det betyde meget. Derudover står vi altid klar på instagram, messenger, facebook, mail for at svare på dine spørgsmål
Jealous Team – Daniel & Rasmus 

30 dages returret

1-4 dages levering

Sikker betaling

Live chat