Skip til indhold

KÆMPE UDSALG - SPAR OP TIL 80%

Kontakt

LÆR OS BEDRE AT KENDE

 

Hvem er vi?
Jealous Denmark er et Dansk tøjmærke, som er ejet og startede af Daniel og Rasmus. Vi startede Jealous Denmark i 2017. Vi er to unge kreative mænd, som har en passion for det vi laver. Hos Jealous Denmark tænker vi på vores kunder. Vi står altid klar til at hjælpe dig med din størrelse, levering eller noget helt tredje. Det er vigtigt for os at tilbyde høj kvalitet til vores kunder, uden høj kvalitet mener vi ikke at vores unikke designs vil opnå det fule potentiale. Vi har specialiseret os i at skabe unikke designs, og smykker med fokus på de små detaljer. 

 

Vores tøj
Hos Jealous Denmark fokusere vi på at vores produkter er behagelige og produceret i den bedst mulige kvalitet. Vores nye t-shirts er et produceret i 100% bomuld. T-shirten er fremstillet i blød bomuld, selv efter flere vask. 
Vores sweatshirt er produceret af 80% bomuld og 20% polyester. Produktet har et blødt og reguleret fit. Hvis du er i tvivl om din størrelse, kan du gøre brug af vores size charts. 


Vores smykker
Vi fokuserer på vores kunders behov, for at kunne fuldføre deres outfits med vores stilrene smykker. Smykkerne produceret i fin stål og inspireret af det moderne, streetwear outfit. Vi har haft fokus på de små detaljer på vores smykker, og har skabt de ideelle smykker til dine outfits. Lige nu, har vi ringe halskæder og armbånd, som en del af vores smykke sortiment. 

Spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål til vores produkter eller skal bruge hjælpe til at finde den rigtige størrelse, står vi klar til at hjælpe. Du kan anvende vores live chat eller kontakte os på mailen herunder:
📲 Mail: info@jealousdenmark.com

30 dages returret

1-4 dages levering

Sikker betaling

Live chat